Rekabentuk Katil Yang Sempoi

Katil ni bukan tempat tidur je, tapi ada juga yang direka untuk bentuk yang dapat menarik perhatian, mari kita tengok contoh2 rekabentuk katil yang pelik dan moden: Yang ni mesti lembut sekelilingnya: Kalau yang ini sesuai untuk budak2: Untuk orang suka makan, hehe: Yang ni tak tau la best ke… Read more

Kisah Isteri Aku…

Bosan2 cam ni, mari kita baca ini cerita sikit, ada seorang suami namanya Samad. Satu hari dia bercerita lah dengan kawan baiknya yang bernama Karim. Dia bercerita kepada Karim tentang isterinya yang betul-betul sayang padanya. Kata Samad, kalau dia tak pergi kerja, misal kata demam atau sebagainya, dia akan dilayan… Read more

Buat Duit Dengan Blog

Hari ni saya nak buat posting sikit tentang buat duit dengan blog sebagai entri khas bagi pertandingan SEO di blog 2dayblogger.com. Pertandingan SEO ini dianjurkan oleh pemilik blog tersebut iaitu Faisal. Jadi saya nak buat post sikit tentang buat duit dari blog ni. Ada orang kata kita boleh buat duit… Read more

Senarai Kereta Paling Laris Di Malaysia 2011

Saya sebenarnya tengah mencari kereta apa yang menarik untuk di beli. Tak kira samada kereta import atau kereta nasional. Namun saya prefer kereta import sebab kereta nasional ada dah kat rumah. Kereta import tu bermaksud jenama luar negara tapi kalau buat kat malaysia pun ok jugak. Tapi sebelum tu, saya… Read more

Lawak Karam Singh Walia

Karam Singh Walia Melaporkan Untuk TV3: Salam sejahtera, “Satu kajian menunjukkan kaum wanita lebih gagah daripada lelaki kerana mampu membawa dua buah gunung, kaum lelaki hanya mampu membawa dua biji telur, itupun dengan bantuan seekor burung…..!!!!.” AKHIR KATA, JINAK-JINAK BURUNG MERPATI, JINAK LAGI BURUNG SENDIRI, BURUNG MERPATI DIDEKAT LARI, BURUNG… Read more

Koleksi Kasut yang Tak Sanggup Dipakai

Bagi yang suka shopping kasut, pasti dah banyak koleksi kasut korang kan. Tapi agak-agak ada tak kasut-kasut kat bawah ni dalam koleksi korang. Kalau ada pun agak-agak korang sanggup pakai tak pergi jalan-jalan kat shopping mall ke?huhu