Pencemaran Sungai.

Pernah tengok post edisi sungai di esempoi.com? Boleh rujuk sini: Sungai Suci di india. Kalaulah Sungai di Malaysia macam di Korea. Topik ini pun mengenai pencemaran sungai. Tiada kata yang dapat diungkapkan. Hanya, Sayangi lah sungai kita! Sungai Citarum di Jawa Barat,Indonesia

Sungai suci di India.

Hye kepada semua! kita kembali bersiaran langsung dari india lagi. Hahaha. Aku tak tau ini siri apa. Sudah tiga post berkaitan dengan negara india. Jangan fikir aku ni terlalu bersifat perkauman ye. Aku sekadar ingin berkongsi apa yang menarik je.. terpulang bagaimana anda nak menerimanya. Kalini tak sama macam post… Read more