Cara Memutihkan Gigi Dengan Strawberi

Bagi penggemar kopi atau teh,anda mungkin sedang berdepan dengan masalah gigi kekuningan.Sesetengah dari anda mungkin sudah lama mengalaminya.Ada yang sudah cuba bermacam cara,tapi tiada sebarang perubahan.Di sini terdapat satu lagi cara untuk memutihkan gigi.Harap anda yang bermasalah itu,sudi-sudikanlah mencubanya.Siapa tahu,usaha anda akan membuahkan hasil. Cara memutihkan gigi yang disyorkan adalah… Read more

Lee Byung Heon Malu Kerana Psy.

Baru-baru ini menerusi laman web,ada yang memuatnaik foto yang diberi judul Lee Byung Heong dan Psy di London.Dalam foto tersebut,aktor terkenal Korea,Lee Byung Heon dan penyanyi yang terkenal dengan tarian Gangnam Style,Psy telah bertemu untuk makan bersama di sebuah restoran di London ketika tinggal di sana atas urusan kerja masing-masing…. Read more

Norshahrul Idlan Talaha Dipilih Pemain Terbaik Perlawanan Akhir Piala Malaysia 2012

Seperti yang kita tahu, Kelantan telah menjadi juara Piala Malaysia 2012 apabila menewaskan ATM dengan jaringan 3-2 malam tadi. Kejayaan ini lebih manis apabila penyerang sensasi mereka Norshahrul Idlan Talaha dipilih sebagai Pemain Terbaik perlawanan akhir itu. Diatas anugerah itu, Norshahrul Idlan Talaha dihadiahkan wang tunai RM 1,500 .00 (seribu… Read more

Ditawar RM3 juta cerita karut, Apex kekal hingga 2015

Berita sebelum ini yang mengatakan penjaga gol Kelantan, Khairul Fahmi Che Mat  ditawarkan kontrak RM3 juta adalah cerita karut. Perkara ini disuarakan Setiausaha Agung Persatuan Bola Sepak Kelantan , Azman Ibrahim. “Surat pun kita tak terima, jadi macam mana cerita karut ini boleh timbul.”“Mereka buat pelbagai kenyataan tetapi satu apa… Read more

Khairul Fahmi Che Mat Ditawar Kontrak RM3 Juta

Penjaga gol Kelantan, Khairul Fahmi Che Mat dilaporkan ditawar kontrak sebanyak Rm3 Juta termasuk kos tebus kontrak  RM 800,000 untuk menyarung jersi sebuah pasukan bola sepak lain. Khabar angin mengatakan pasukan itu ialah pasukan Johor. Seperti yang dilaporkan sebelum ini  pucuk pimpinan persatuan bola sepak Johor mempunyai sumber kewangan yang banyak… Read more

Kutipan Hantu Kapcai cecah RM3 juta

Dilaporkan kutipan tayangan filem Hantu Kapcai berjaya  mencatatkan kutipan kasar sebanyak RM3 juta selepas seminggu ditayankan di pawagam seluruh Malaysia. “Saya rasa kalau hendak dikatakan mengenai promosi yang dijalankan membantu kutipan filem ini, aktiviti promosi tidaklah dijalankan terlalu awal sangat daripada tarikh tayangannya tetapi saya percaya dengan promosi melalui ‘words… Read more

Tikus Dalam Sandwich Tesco.

Katie Crabtree terkejut apabila mendapati seekor tikus di dalam sandwich yang dibelinya dari pasaraya Tesco.Wanita yang berusia 31 tahun itu akui hanya ternampak objek bebulu itu selepas memakan separuh daripadanya kerana menyangka ia bakon slai yang hangus. “Saya menggigitnya dan melihat benda hitam di dalamnya.Saya menyangka ia bakon salai dan… Read more

Kekasih Baru Khairul Fahmi Che Mat.

Gosip terbaru mengenai penjaga gol kebangsaan,Khairul Fahmi Che Mat atau lebih mesra dipanggil apek dikatakan keluar bersama dengan seorang gadis.Gambar mereka keluar bersama menjadi bukti kesahihan khabar angin tersebut ditambah pula dengan kenyataan si pengirim gambar yang mengenali siapakah gerangan gadis tersebut kerana mereka satu universiti. Khairul Fahmi Che Mat… Read more

Shebby Dilantik Pengarah Bolasepak Blackburn

Ini berita yang agak mengejutkan kerana ada personaliti dari negara kita dilantik ke jawatan dalam suatu kelab luar negara. Blackburn merupakan salah satu kelab bolasepak di England. Cuma Blackburn ni baru je turun ke divisyen 2 dalam liga Inggeris. Tetapi perlantikan merupakan satu pengiktirafan kepada rakyat Malaysia. Hm, macam mana… Read more

Robot Menari? Gempak Nih..!!

      Pernah tak korang dengan tentang robot perempuan yang boleh menari? Hmmmm..tentu tak pernah kan? Kalau korang nak tahu, sebelum nie ada robot yang pernah dicipta dengan kebolehan menari. Robot ini dikenali dengan nama robot HRP-4C tetapi, kekurangan robot ini adalah, ia hanya boleh menggerakkan bahagian atas tubuhnya sahaja,… Read more