Diskaun tol di 24 lebuh raya sempena Tahun Baru Cina

Menurut Menteri Kerja Raya Datuk Seri Shaziman Abu Mansor beliau berkata diskaun dan rebat tol antara 5 dan 37.5 peratus sempena Tahun Baharu Cina akan diberikan di 24 lebuh raya di seluruh negara. Bagi lebuh raya kendalian Plus Bhd, pengguna kelas 1 yang menggunakan bayaran tol secara elektronik boleh menikmati… Read more

Tradisi Elak Ditanduk Lembu Menjelang Tahun Baru

Di negara Colombia terdapat satu majlis tradisi yang mana orang ramai memberanikan diri untuk dikejar lembu jantan yang bengis. Tradisi ini biasanya diadakan menjelang tahun baru. Namun dalam kejadian baru2 ini, beberapa orang telah gagal mengelak diri dari ditanduk lembu. Mereka hanya cedera yang tak berapa parah ditanduk lembu2 yang… Read more

Ramalan 2009

Selamat Tahun baru semua…. Alhamdullilah, esempoi.com hidup lagi..haha! Aku harap tahun ni tahun yang terbaik buat aku. Lame jugak aku tak update, lepas ni mungkin aku wat auto post je, sebab dah start busy… ces, aku harap ade sedikit masa untuk buat projek website aku…heh, impian aku nak beli kereta tahun ni..wah..wah