Malaysia Lawan Chelsea

Ahad ni perlawanan antara Malaysia dan Chelsea akan diadakan di stadium shah alam. Last sekali chelsea lawan malaysia adalah 2 tahun lepas di mana keputusannya adalah chelsea menang 1 – 0. Masa tu memang ingat dah seri dah tapi akhirnya bolos gak, tu pun pada akhir perlawanan. Cuma masa tu… Read more

Lawak Polis dan Pemandu Antarabangsa

Kisah ini terjadi pada tahun 1990 semasa aku dan seorang rakan hendak mencari kedai spare-part motor. Aku yang pada masa itu memiliki lesen ‘L’ dengan penuh bangga lagi confident membawa motor kapcai ayahku untuk mencari kedai spare-part motor tanpa perancangan ke arah mana kami harus cari kedai tersebut . Di… Read more

Dicintai jin betina..???

Iaitu apabila seseorang manusia lelaki itu dicintai jin betina…maka ia ada beberapa tanda… 1. Anda akan mempunyai sikap seperti seorang wanita seperti sangat kuat emosi…seperti pemarah…kuat merajuk…sangat pemalu..mudah panik atau gelabah…putus asa…dan sebagai- nya… 2. Anda sangat suka menyendiri…sangat tak selesa berada di- khlayak ramai…apalagi kalau menjadi tumpuan ramai…dan anda… Read more

Komuniti yang tinggal di Kawasan Perkuburan

Hurm, kesiannye tengok diorang ni. Agaknya miskin sangat sampai kene duduk kat kat kawasan perkuburan…ish,ish. Hidup kat kubur, mati pun kat kubur…hurm

Budak 2 Tahun dirantai macam Anjing

Percaya atau tak, seorang budak yang baru sahaja berumur 2 tahun ni terpaksa dirantai oleh bapanya untuk tujuan keselamatan. Jangan salah sangka ye, Bapa budak ni bukan sengaja nak buat macam ni kat anak lelakinya…tapi terpaksa.