10 Aksesori Tandas yang Cool

Berikut antara beberapa aksesori tandas yang agak cool dan boleh dibeli secara online di www.amazon.com. 1) Gel Dispenser Berbentuk Hidung

10 tisu tandas yang unik dan menarik

Tisu tandas pun ada macam-macam design. Tisu tandas rumah korang design macamana? Sayang nak guna ni hahahahahaha.

Design Corak Lantai

Kalau korang pergi pasar raya, taman ataupun rumah makcik korang, macam-macam corak lantai korang dapat tengok, bentuk bunga la.. bentuk petak-petak, kayu dan macam-macam lagi. Korang jangan tak tahu corak lantai boleh beritahu kita tentang umur, jantina atupun personaliti pemilik. Ada yang unik, menarik tapi…ada jugak yang boring.