Chong Wei Masih Mampu Menang Pingat Emas Di Sukan Olimpik 2012

Datuk Lee Chong Wei masih boleh diberi harapan untuk menang pingat emas semasa sukan olimpik 2012 nanti. Ini kerana dari fizikal dan teknikal Lee Chong Wei memang masih mampu. Namun kena tengok juga prestasi dan keadaannya semasa 2016 nanti. Yang penting sebenarnya adalah menjalani latihan dengan sistematik dan menjaga fizikal… Read more

Pendatang Jadi Ulat

Rasanya ramai yang pernah dengar dan tahu tentang ulat tiket. Kebiasaannya ulat tiket ni orang malaysia kita jugak, tapi sekarang ni pendatang asing pun jadi ulat tiket. Dahla ulat tiket tu pun benda yang tak bagus, lagilah pendatang asing pulak tu kaut untung. Jadi ulat tiket ni memang dapat untung… Read more

Keputusan UPSR 2011

Assalamualaikum wbt dan salam sejahtera. Kurang 7 jam lagi penantian adik-adik kita akan berakhir. Tepat jam 10 pagi esok (17 November 2011) meletus lah debaran yang ditahan selama ini. Adakah target calon-calon UPSR untuk mendapat 5A ini akan tercapai? Mampukah mereka merealisasikan harapan dan cita-cita mereka untuk ke asrama penuh?… Read more

Mari Like Fanpage Esempoi

Kepada para pengunjung esempoi yang belum like fanpage esempoi.com, sila2lah like k. Mari kita tambahkan lagi bilangan fans yang ada. Sekarang ni fans ada dalam lebih kurang 3,100 lebih. So target nak cecah 5000. Untuk esempoi.com perlukan sokongan anda semua k. Langkah seterusnya adalah like di fanpage kat bawah ni:… Read more

Kelantan Juara Liga Super 2011 – Memang Sempoi

Akhirnya Kelantan berjaya juga memang liga super setelah 2 kali berturut menjadi¬† naib juara di belakang Selangor. Namun kali ini kelantan berjaya mempertahankan kelebihan 3 mata di takhta liga dengan kemenangan ke atas Sabah, 2 – 1. Sekalung tahniah untuk pasukan negeri kesayangan aku ini iaitu Kelantan. Hehe. Yang penting,… Read more

Tip Untuk Lelaki: Sejauh manakah kesuburan anda.

Tip Untuk Lelaki: Sejauh manakah kesuburan anda. Impian semua lelaki adalah untuk menjadi sempurna, gagah, kacak dan tampan. Mereka akan membuat apa sahaja untuk mencapai matlamat utama mereka. Kalau boleh sampaikan Lisa Surihani pun akan tergoda jika melihat mereka. Cuba tanya mana-mana lelaki yang normal, untuk kelihatan macho mereka sanggup… Read more

Cacatan 2009 untuk 2010

Selamat Tahun baru buat pembaca esempoi.com. Harap-harap belum terlambat untuk mengucapkannya sebab semalam tak sempat nak buat post baru disebabkan busy dengan rumah sewa dekat shah alam. Penat tak terhingga..huhu. Hari ni penat nak angkat barang pulak. Kat sini aku nak catatkan beberapa perkara tentang 2009 yang aku sendiri taknak… Read more