Anatomy Tatoos

Kreatif betul manusia ni.. Tapi kreatif tak bertempat la. Kulit yang tuhan bagi tulus mulus lagi nak di conteng-conteng dengan tatoo. Dengan sakitnya lagi… huhu. Jom tengok tatoo berbentuk anatomy badan manusia.

Pembuka penutup botol yang unik

Errr sanggup ke nak buat macam ni? Takkkkkkkkkkkkkk Thanks Topo sebab betulkan title tadi, tersilap. Hehe

10 Wanita Terkejam Didunia

Kat sni ade bebebrapa list pembunuh wanita paling kejam yang pernah tercatat dalam sejarah. Muka je nampak baik tapi hati kejam, tade perasaaan perikemanusiaan langsung.hu

Kaspersky 2010 untuk dimenangi

Kasperky 2010 untuk dimenangi khas untuk komen tertinggi pada bulan January 2010. Dah lame aku tak bagi hadiah, kali ni ape salahnya kan? Syarat-syarat komen: bukan spam bukan menggunakan emotikon sahaja komen tu jangan la pendek sangat simple kan? komen la cepat. Kalau korang taknak hadiah ni pun takpe, boleh… Read more

Beijing Olympics versi Lego

Koleksi rekaan lego versi olimpik di Beijing. Walaupun dah lame tapi jom tengok rekaan dier lagi detail. Source: HKLUG Update: Aku sudah pun menyediakan update esempoi untuk sebulan, pastu aku buat autopost. Malangnya tak jadi automatik pulak..hu Blog esempoi.com telah pun menerima iklan dari innity !! Yay ( best ke… Read more

Kenapa tak Update??

Maaf la, bukan sengaje ye. Dengan kelajuan broadband aku ni, menyebabkan aku tak boleh upload beberapa gambar….tapi akhirnye aku dapat penyelesaiannye.. teruskan membaca..

Tatoo 3D

Ehemm…. bertatoo adalah HARAM bagi umat islam ek. Ni untuk tengok-tengok je. Sila jangan berangan-angan nak buat ye.

Index Cemburu Lelaki Mengikut Horoskop

Setiap insan yang dilahirkan pasti mempunyai perasaan cemburu. Tidak kira semasa zaman kanak-kanak, remaja mahupun di kala usia mencecah batas dewasa, perasaan cemburu tetap wujud dalam sanubari manusia. Bagi pasangan yang bercinta, cemburu sentiasa mewarnai hubungan kasih yang disemai bersama. Cemburu sering dikaitkan dengan kaum Hawa. Percaya atau tidak, lelaki… Read more