Mak Tendang Bola Kat Muka Anak

Hmmmmm…macam-macam yang berlaku pada dunia zaman sekarang. Baru-baru nie laman video Youtube heboh dengan kemunculan video seorang ibu yang sedang bermain bola dengan anaknya telah dengan tidak sengaja menendang bola itu tepat ke arah muka anak kecilnya yang berusia antara 3-4 tahun itu. Sedang anaknya syok-syok bermain bole sorang-sorang, maknya… Read more“Mak Tendang Bola Kat Muka Anak”

Lawak Cium, Susu dan Tertipu..

Cium :   Mau mesra ciumlah bibirku., Mau enak ciumlah di dadaku., Mau nikmat ciumlah bawah pusatku., Mau lebih panas ??? Turun sikit lagi ke Bawah…..Cium Tuh Tar Jalan Raya !!!  :nangis3: Susu :   Kata ayam pada lembu : Manusia itu kejam, Aku makan beras sikit saja dah diusir jauh-jauh… Read more“Lawak Cium, Susu dan Tertipu..”

Komen Dan Kutipan Terkini Filem Azura 2012

Anda dah menonton Filem Azura versi baru iaitu Azura 2012? Kalau dah pernah menontonnya di pawagam, bolehlah anda berikan komen atau ulasan berkenaan filem tersebut di sini. Jika best katakan best, jika biasa2 je atau tak best, komen je k. Ulasan anda dapat memberi gambaran kepada bakal penonton filem ni…. Read more“Komen Dan Kutipan Terkini Filem Azura 2012”

Jambatan Dubai~Jambatan Termewah di Dunia

Dubai dikenali sebagai salah satu negara yang terkaya di dunia. Kalau korang nak tau, di Dubai lah kita dapat melihat begitu banyak bangunan mewah yang tumbuh bak cendawan lepas hujan. Bukan bangunan biasa tau, BANGUNAN MEWAH..! So, sekarang, nampaknya, Dubai dah mempunyai satu plan untuk mewujudkan sesuatu yang juga ,mewah… Read more“Jambatan Dubai~Jambatan Termewah di Dunia”

Lelong Baucar Buku 1 Malaysia (BB1M) Di Internet

Pemberian baucer buku kepada pelajar IPT memang memberi faedah kepada para pelajar IPT. Namun, disebabkan beberapa keadaan dan perlaksanaan yang tak sesuai maka pelbagai isu telah berlaku. Antaranya adalah pembelian barang2 tak berfaedah dari baucer buku itu oleh pelajar IPT.   Mereka dikatakan membeli barang2 yang takde kaitan dengan buku… Read more“Lelong Baucar Buku 1 Malaysia (BB1M) Di Internet”

Tatu Unik di Gigi

Pernah tak korang dengar tentang tatu gigi..?? Mesti pertama kali korang dengar kan..?? Untuk pengetahuan korang, tatu gigi ni tengah dok FoFular kat India tau..?? Diorang melukis pelbagai jenis tatu di gigi diorang seperti tengkorak, bunga, haiwan, serangga terbang seperti rama-rama, dan ada yang melukis wajah pemimpin dunia di gigi… Read more“Tatu Unik di Gigi”

Jepun Beli Pesawat F-35 Yang Canggih

Jepun memilih pesawat F-35 keluaran Amerika Syarikat sebagai pesawat baru yang ingin dibeli menggantikan pesawat F-4 yang lama. Pesawat F-35 ini merupakan pesawat generasi baru. Pesawat ini dikatakan ada ciri stealth atau boleh mengelak radar. Cuma tak tau samada pesawat ini boleh mengelak semua jenis radar. namun, harga yang ingin… Read more“Jepun Beli Pesawat F-35 Yang Canggih”

Lokam Limau Mandarin Sedap Dan Manis

Tak lama lagi adalah musim perayaan dengan ketibaan Hari Krismas dan Tahun Baru Cina. Untuk Tahun Baru Cina, tak sah kalau tak ada limau mandarin atau dikenali juga dengan nama Lokam. Saya pun pada mulanya tak tau yang nama limau mandarin ni dikenali juga dengan nama Lokam. Tapi yang penting… Read more“Lokam Limau Mandarin Sedap Dan Manis”

Kerana Cerita Hindustan

Kisah ni terjadi waktu aku mula-mula masuk keje dulu..waktu tu aku menunggu supervisor aku di kantin pejabat..untuk di berikan taklimat kerja…(Semua nih terjadi adalah akibat hobi aku yg suker sgt tengok cite hindustan di t.v). Tunggu punya tunggu supervisor aku pon datang dengan seorang Bangladesh…dan sesi taklimat pon bejalan dengan… Read more“Kerana Cerita Hindustan”

Baby Kiut..!!

mak aii..sedapnye melepas merata-rata..! sape tak puji aku hensem, aku BAKAR rumah dia..!! hahahaha..!! bercanda di pasiran pantai..sambil mengurat awek..rock bro.. sewa rumah..cukai..bil api..bil telefon..loan kereta..bini bini..anak-anak..mati.. hhuuuuhhhh..baik takyah jadi dewasa..maintain baby selamanya.. hmmm kau nampak penumbuk nie..?? yang,,kan abg dh cakap jgn call malam nie..malam nie kan giliran kakak… Read more“Baby Kiut..!!”