Wanita Telan 40 kapsul kokain Dari Brazil

Dilaporkan polis berjaya menahan seorang wanita Thailand yang menelan¬† 40 kapsul kokain bernilai RM160,000 di sebuah hotel di di George Town, Pulau Pinang Rabu lepas. Ketika ditahan dan diperiksa di hotel tersebut, polis menemui sebiji kapsul bersaiz 16 sentimeter yang disumbat di dalam kemaluan. Selepas itu wanita ini dibawa ke… Read more

Ular ada kaki

Kini ular tidak perlu lagi mengesot untuk bergerak, sebab diorang dah ada kaki..haha. Sebenarnya ular berkaki ni ditemui di china dan menurut kajian kecacatan ular ni lebih kurang macam bayi kembar siam yang menghasilkan organ berlebihan. p/s: aku rase tu kaki ayam, dier telan ayam kot!! (Link)