Seni Tembikai

Ala…gambar-gambar kat atas ni dah biase tengok kat kenduri kahwin…Okay, jom tengok yang luar biase lak… Macam sedap kan..yum..yum Yang ni paling geli, ade sape-sape nak try??

Pokok berbuah bentuk muka orang

Sepohon pokok berbuah bentuk muka orang ni terjadi di thailand, Aku sendiri pun tak sure macam mana pokok ni boleh berbuah macam ni. tapi aku rase cara nak dapat shape kat buah ni same macam buah tembikai petak. So, aku rase diorang letak topeng kat buah ni…hurm..spesis pokok ape ni?… Read more

Kereta Konsep Tembikai

Pemilik kereta ni macam suka giler kat tembikai, sampaikan kereta dier pun nak nampak macam tembikai

Rahsia Pemakanan Genius Islam

Formula pemakanan genius-genius Islam silam yang menjadi rahsia keajaiban daya intelek mereka. Formula ini terpendam di dalam kitab-kitab tradisional dalam bahasa Arab. Tersembunyi dari pengetahuan orang Arab dan umat Islam sendiri. Namun akhir-akhir ini ada usaha-usaha untuk mengetengahkan kembali kepada umum. Sekarang semacam ada kecenderungan di kalangan ilmuan Islam dan… Read more