Arca Pelik dan Menarik Seluruh Dunia

Ok, kali ni koleksi sculpture pelik plak.. Sculpture tu arca la dalam bahasa Melayu kan..hehe. Okeh, koleksi ni diambil dari rawak kat internet tak sure la pulak dari mane. lembu seekor angkasawan …haha Oh…tolong!!! Lemas ni…. Ah!!, Monster gigit bontot !! Jari sape putus ni??? Aku boleh tembus dinding…korang boleh… Read more

Bandar Terapung di Dubai

Dubai adalah ibu negara yang melambangkan kekayaan orang Islam yang memang sudah terkenal dikagumi diseluruh dunia. Kelainan bangunan yang direka di Dubai memang berbeza dari tempat-tempat lain di dunia. Kini ia cuba membina sebuar bandar terapung yang ada gaya – gaya stadium pulak..

Restoran Tandas di Taiwan

Restoran ni berkonsepkan “tandas” kat Taipei, Taiwan. Kalau pegi kat sini, korang tak akan duduk atas kerusi, tapi duduk atas mangkuk tandas… Hurm, makanan kat situ pun macam t**k..hu Sanggup ke korang Makan :super: