Cari kelapa jumpa tengkorak

Seorang pengutip kelapa,Wan Hussain Wan Hamat, 51 terkejut apabila dia menjumpai rangka tulang manusia dengan pakaian yang terkoyak di dalamnya di di Kampung Atas Pinggir, jam 9.30 pagi, semalam.. Menurut Pak Hussain, rangka itu dipercayai adalah seoarang warga tua yang dikenali Pok Loh lawyer atau Abdullah Salleh, 75. Sebelum ini,… Read more

Tatu Unik di Gigi

Pernah tak korang dengar tentang tatu gigi..?? Mesti pertama kali korang dengar kan..?? Untuk pengetahuan korang, tatu gigi ni tengah dok FoFular kat India tau..?? Diorang melukis pelbagai jenis tatu di gigi diorang seperti tengkorak, bunga, haiwan, serangga terbang seperti rama-rama, dan ada yang melukis wajah pemimpin dunia di gigi… Read more