Lelaki Tertelan Sudu

Seorang lelaki,Teoh Ah Lek, 57 secara tidak sengaja telah tertelan sudu besi yang digunakannya ketika memakan nasi. Difahamkan kejadian berlaku apabila Ah Lek cuba menggunakan sudu itu untuk menggaru kerongkongnya yang terasa gatal. Ketika sedang berbuat demikian, sudu sepanjang 15 sentimeter itu secara tidak sengaja terlepas pegangan sebelum dia tertelan… Read more

Design Bilik Mandi Yang Glamour dan Mewah

Selama nie korang dihidangkan dengan koleksi design ruangan rumah je kan? Tapi pernah tak korang terfikir yang bilik mandi juga mempunyai peranan penting dalam kehidupan seharian kita? Yelah..kalau bilik mandi tak cantik, tak glamour dan tak berwarna warni, korang ada feel ke nak mandi dan melepas lama-lama dalam bilik mandi?… Read more

6 Rahsia Menggoda Lelaki (Khas Untuk Wanita Bersuami Sahaja)

Hmm..bagi para wanita yang bergelar isteri mithali di luar sana,,dah tentulah keinginan untuk memikat dan menggoda sang suami tengah hangat membara di hati kan? Jangan risau, di sini eSempoi akan kongsikan sedikit cara untuk menggoda hati suami anda agar kasih sayangnya melimpah ruah terhadap anda selalu. 1. Jeling Seksi Bak… Read more

Teknik Yoga Udara Semakin Diminati

Miami, Amerika Syarikat~ Teknik yoga antigraviti semakin digemari orang ramai sekaligus merupakan trend senaman terbaharu di AS. Teknik ini juga dikenali sebagai Anti Gravity Aerial Yoga dan Air Yoga. Yoga udara dipraktikkan dengan menggunakan buaian sutera sebagai sokongan lembut pada badan sekaligus membolehkan pengamalnya melakukan pelbagai gerakan sukar seperti tergantung… Read more

Kisah Apartment 60 tingkat..

:teruja:  Ada tiga orang sahabat..Ali, Abu dan Mamat, yang tinggal serumah di sebuah apartment setinggi 60 tingkat. Pada suatu petang setelah tamat bertugas, mereka pulang ke rumah. Dilihatnya ramai orang sedang berkerumun di depan lif. Rupanya elektrik padam dan lif tidak berfungsi. Ali: Macam mana ni… rumah kita atas sekali… Read more