Iklan Yang Kreatif Dan Menarik

Iklan kat tepi2 jalan mesti kita dah biasa tengok, tetapi yang di bawah memangcool tetapi menarik, iklan kat terowong: Yang ni plak iklan budak buat bubble gum, siap guna belon lagi: Iklan yang ni best juga, seolah2 bola kena rembat ke dinding bangunan: Yang ni pun kreatif jugak, kalau jumpa… Read more

Fakta Best Untuk Anda….

- Ratu anai-anai boleh hidup selama 500 tahun dan menghasilkan 30,000 telur setiap hari. – Andai kesemua bungkah air batu- dianggarkan 23 juta kilometer padu – di dunia cair pada satu ketika, kandungan air lautan meningkat 1.7 peratus. Peningkatan yang sedikit ini bagaimanapun menaikkan paras air sehingga 60 meter daripada… Read more