Gelagat tunggu hari kiamat

Hari ini iaitu 21 Disember 2012 ada segolongan orang percaya kiamat akan berlaku. Berikutan itu dibeberapa negara macam-macam gelagat berlaku. Di China, pihak berkuasa disana telah menangkap hampir 1,000 orang dalam operasi memburu sebuah kumpulan Kristian yang dikenali sebagai Tuhan Maha Besar yang menyebarkan khabar angin tentang hari kiamat ini…. Read more

Cinta Mat RoCk !

ha..!! Kengkorang..!! Nie lah surat cinta mat rock kepada aweknya yg tercinta..huuuuu….macamana pon si mat rock nie nak berjiwa jiwang pada kekasihnya, tetap tak bleh..tak menjadi..dek kerana jiwa nya yang mat rock kebabomm tu..!! layan habis beb..!! Salam Amacam awekku?? Lu orait ka? Wa harap lu ok2 je. Awek gua,… Read more

Projek Seni Sempoi dan Unik

Unik, sempoi dan luar biasa..!! Itu lah yang boleh di ulas mengenai empat projek seni yang kreatif dan berdaya cipta oleh artis-artis yang telah menggunakan beberapa medium untuk mewujudkan hasil seni mereka. Tak guna ulas lebijh alnjut, korang saksikan sendiri ek..?? 1. Nama projek : ‘Paper Darth Project’       Pencipta… Read more

Pendatang Jadi Ulat

Rasanya ramai yang pernah dengar dan tahu tentang ulat tiket. Kebiasaannya ulat tiket ni orang malaysia kita jugak, tapi sekarang ni pendatang asing pun jadi ulat tiket. Dahla ulat tiket tu pun benda yang tak bagus, lagilah pendatang asing pulak tu kaut untung. Jadi ulat tiket ni memang dapat untung… Read more

Hadiah Pemenang Dan Juara Liga Super 2012

Untuk musim liga super 2012, hadiah telah ditambah dari hadiah musim 2011.  Bagi pemenang tempat pertama, akan menerrima sebanyak wang tunai RM750,000.  Manakala pemenang tempat kedua akan menerima hadiah tunai RM450,000. Manakala tempat ketiga pula akan menerima RM300,000. Sememangnya hadiah bagi pemenang liga super 2012 memang lumayan. Pasti ini akan… Read more