Jom Guna WordPress

Bercadang nak berpindah ke wordpress??  Bagus la. Sebenarnya aku nak jawab soalan sarell yang tanye kat ruangan chatbox aku: salam, nak tanya sesuatu.. kalau dari blogspot nak tukar ke wordpress leh ke? kna charge x? n kalau nak modified tmplate n bawa domain lama? First sekali korang kene ade domain… Read more

AdSense + Chitika | Premium Contest: Menangi Google Android G1 phone, Blackberry Storm, atau iPhone

Wah, semenjak chitika jadi kawan baik google makin makin sayang pulak kat diorang ni…haha. Tadi baru je aku dapat email, chitika buat pertandingan perletakkan adsense + chitika yang terbaik. Hadiah pun best!!

10 Perkataan Lazim Kaum Hawa

FINE Ini la yang perempuan suka gunakan untuk hentikan pergaduhan, lebih-lebih lagi bila dia rasa dia yang betul dan anda kena diam. Jangan sekali kali gunakan perkataan ini untuk memberi gambaran rupanya, terutama sekali apabila dia sedang mencuba pakaian di kedai – hanya akan membawa anda berdua bergaduh. LIMA MINIT… Read more