Rumah Berbentuk Tandas Dijadikan Muzium

Mari tengok rumah yang pelik di bawah ni: Rumah ni adalah berbentuk tandas yang dimiliki oleh Sim Jae Duck. Dia ni dikatakan memang minat dengan tandas. Tak tau plak kenapa. … Read More

Koleksi Grafitti Tandas

Anda pasti pernah melihat tandas-tandas awam yang diconteng kan. Nampaknya “part time job” ini bukan setakat popular di negara kita, malah turut popular di negara barat. Toilet grafitti yang bermaksud … Read More

10 Aksesori Tandas yang Cool

Berikut antara beberapa aksesori tandas yang agak cool dan boleh dibeli secara online di www.amazon.com. 1) Gel Dispenser Berbentuk Hidung

10 tisu tandas yang unik dan menarik

Tisu tandas pun ada macam-macam design. Tisu tandas rumah korang design macamana? Sayang nak guna ni hahahahahaha.

Tandas Jepun yang hebat

Ciri-ciri yang best. Ada pilihan urut, buka tutup automatik dengan sensor jarak, pengering, permukaan glow in the dark, muzik, sistem deodoran O-Zone, memang tandas paling hebat ciptaan Jepun. Kalau ada … Read More

Tisu tandas -Produk Terbaru Google

Siapa sangka google pun ada produk tisu tandas…hoho

Papan Tanda yang Kelakar di Tandas

Sering kali kita lihat ada banyak papan tanda yang diletakkan di tandas, sama ada untuk peringatan ataupun untuk pengumuman. Ini mungkin kerana sudah menjadi lumrah manusia yang mudah lupa dan … Read More

Undang-undang seluruh dunia.

THAILAND : Dilarang keluar rumah tanpa memakai seluar dalam. SWISS : Dilarang berkebun di hari minggu. SWEDIA : Dilarang mengecat rumah tanpa izin dari kerajaan dan harus menggunakan cat yang … Read More