Video Live Bencana Tsunami Jepun 11 Mac 2011

Walaupun Bencana Tsunami Jepun 11 Mac 2011 telah pon hampir 7 bulan berakhir, saya pasti segar dalam ingatan penduduk dunia. Bencana Tsunami ini telah menghentam negara Matahari terbit iaitu Jepun selepas berlaku satu gempa bumi dasar laut yang bermagnitud 9.0 skala ritcher. Bercana tersebut menjadikan ianya yang paling dasyat dalam sejarah negara Jepun. Berikut adalah sedutan video yang disiarkan dalam rancangan National Geographic, secara live rakaman… Read more

Keputusan Penuh Anugerah Skrin 2011

anugerah skrin 201   Pasti ramai yang tak sabar nak tonton dan mengetahui keputusan penuh Anugerah Skrin 2011 yang berlangsung malam ni di Pusat Dagangan Dunia Putra ( PWTC ).  Penganjuran anugerah berprestij seperti ini sememangnya ditunggu-tunggu oleh penggiat seni tanah air dan juga peminat dunia hiburan. Anugerah Skrin 2011 ini… Read more

Pemandu Bus Express Boleh Pandu Sambil Tonton Video!!!

Ni la akibatnya kalau bawak bas tanpa rasa tanggungjawab, tak pasal-pasal nyawa orang lain tergadai. Aku ade sorang member yang fobia naik bus, bila aku tanya kenape, dia cakap takut excident. Aku gelak je. Pastu aku cakap bukan semua bus macam tu, dah takdir bas tu excident. Saje nak sedapkan… Read more