Topup Free dalam masa 24 jam

Hari ni aku nak bagi topup RM10 kat mane-mane pembaca sempoi yang bagi komen kat sini dalam masa 24 jam. Kebetulan roommate aku ni agen topup jadi takde masalah la nak bagi. (untuk maxis dengan celcom je)

Cerita Dongeng TopUp FREEE

Hehe..aku dengan banggenye bagi topUp RM10 ni FREE-FREE kat korang Ni la 2 orang Member Sempoi yang dapat TopUp tu MuLan & Rockers (nanti aku contact korang). Aku pilih secara rawak je kat MyblogLog. Lepas ni aku cadang nak bagi digi happy starter pack, tshirt, takpun ape-ape yang best laa…Tapi… Read more