Nicole “Snooki” Polizzi Tanpa MakeUp??

Korang kenal tak dengan Nicole Polizzi aka Nicole “Snooki” Polizi?? Ala yang kecik genit tue..Kalau tak kenal lagi meh tengok foto dia kat bawah nie..   Ha..kenal tak..?? Apa yang menarik tentang nicole Hari ini adalah dia dengan beraninya telah mendedahkan wajah tanpa make up nya untuk di upload ke… Read more

Sapa Cakap Jackie Chan Mati?

Baru-baru nie ada jugak terdengar isu hangat yang sedang hangat dibincangkan di Twitter dan Facebook dimana banyak yang mendakwa bahawa bintang kung fu terkenal, Jackie Chan telah meninggal dunia akibat serangan sakit jantung. Berita kematiannya itu juga sempat ditulis di dalam biografinya di wikipedia. Namun, beberapa jam selepas itu ianya… Read more

Malaysia vs Indonesia Sukan Sea 2011 kebanggaan Malaysia!

  Harimau Malaya masih lagi menjadi bualan setiap orang di Malaysia. Perlawanan yang berlansung di Stadium Gelora Bung Karno itu, meriah dengan nyanyian ‘Negaraku’ yang berkumandang sejurus penjaga gol Indonesia gagal menyekat kemaraan bola sepakan pemain Malaysia ketika sepakan penalti dilakukan. Penyokong Garuda yang kelihatan sangat kecewa dengan keputusan itu… Read more

Bila dah Ketagih Internet

Bila dah Ketagih internet, macam-macam korang sanggup buat asalkan dapat online. Tak kira la korang ketagih main Facebook, myspace, friendster, twitter, blog sendiri ataupun menyebuk tepi kain orang secara online. Ape yang penting online ye..hehe.. lepas tu semua kerja tak buat, kerja sekolah tak siap, lupa nak makan, lupa nak… Read more