ALAM 2008 UTM

Dengar citer ALAM 2008 best giler, ape yang best tak sure la sebab aku tak pegi..hehe.. Maybe bukan rezeki aku nak pegi semester ni. Ape yang aku tahu Uitm Perak jadi juara keseluruhan. Info lain tunggu je semester depan,…huhu. Jom layan trailer Alam ni..

Menyepi kat UiTM Perak

Adoi, sedih pulak rasa bila tak boleh online 2-3 hari ni, entah kenape line celcom 3G kat UiTM perak ni tak berape betul…..ahhh…sampai bile nak macam ni..huhuhu :merana: dah la Kat kolej tak boleh dapat wireless, Dulu memang tak sabar nak balik UiTM, sekarang aku rase macam nak balik plak…. Read more