Universiti Khas untuk Ladyboy

Universiti Ladyboy ini mungkin antara yang pertama diperkenalkan dunia. Ianya merupakan sebuah universiti yang terletak di Bangkok, Thailand yang menempatkan semua golongan “mak nyah” untuk mendapatkan pendidikan tanpa sebarang prejudis atau diskriminasi.  Di universiti ini mereka bebas menjadi wanita dan menjalankan kehidupan sebagai pelajar seperti golongan yang lain. Tapi nyah… Read more

Ciptaan Jepun- Pelik dan Tak Berguna

Bila otak dah kreatif sangat macam-macam gadget dicipta. Same la macam orang-orang jepun ni. Jom tengok koleksi ciptaan jepun ni: Mop lantai bayi: senang sikit, takde la sia-sia diorang merangkak merata-rata dalam rumah korang..haha Payung Elak Hujan : Kadang-kadang pakai payung pun boleh basahkan? haa..korang guna la payung ni, dijamin… Read more