Boboiboy Di MidValley

Kepada peminat rancangan kartun Boboiboy yang ditayangkan di TV3, bolehlah berkenalan lanjut dengan team produksi boboiboy di MidValley. Peminat boleh berjumpa dengan pencipta dan pemberi suara bagi watak2 dalam kartun boboiboy tersebut. Sesi berjumpa dengan peminat akan diadakan pada 8 Disember dari 6 petang hingga 7 malam. Pencipta utama watak… Read more

Gelagat Siti Nurhaliza

Gambar-gambar ni dah lame da. Cume baru tengingat nak post kat sini bila Muhammad Afiq Abd Rashid cakap kat fanpage facebook yang dia nak citer pasal siti nurhaliza…hehe.

Geng the Movie bakal Muncul

Weh, filem geng the movie -upin ipin dah siap la!! Dan Bakal ditayangkan…… Hurm, nape aku tak sabar sangat nak tengok? Biase la, aku suke tengok animasi..,,otak cam kartun sikit..hahaha