Proton Persona Baru – P3-21A?

Tahun ini sebenarnya dikhabarkan proton akan melancar model baru iaitu P3-21A atau ada yang kata juga sebagai proton persona baru. Ada juga yang kata namanya ditukar kepada Proton Tuah. Dan mungkin jugak proton P3-21A ni tak ada kaitan pun dengan model Proton Persona. Tentang model P3-21A ke P23-21A?, tentu ramai… Read more

Siapa Cikgu Shida?

Sebelum ni Cikgu Shida ni agak terkenal juga di kalangan rakyat Malaysia terutamanya pengguna Youtube dan Internet. Banyak video mimingnya yang dikeluarkan di laman web Youtube. Tapi siapakah sebenarnya cikgu Shida ni, adakah dia betul2 cikgu? Ye, dia sememangnya seorang cikgu. Cikgu shida merupakan cikgu bahasa inggeris Sekolah Kebangsaan Pulau… Read more

Senarai Kereta Paling Laris Di Malaysia 2011

Saya sebenarnya tengah mencari kereta apa yang menarik untuk di beli. Tak kira samada kereta import atau kereta nasional. Namun saya prefer kereta import sebab kereta nasional ada dah kat rumah. Kereta import tu bermaksud jenama luar negara tapi kalau buat kat malaysia pun ok jugak. Tapi sebelum tu, saya… Read more