Pro-Canselor UTM cipta sejarah

Dilaporkan Pro-Canselor Universiti Teknologi Malaysia (UTM) iaitu Tan Sri Dr. Salleh Mohd. Nor telah mencipta sejarah apabila diiktiraf sebagai rakyat Malaysia tertua berjaya sampai di kaki Everest Base Camp (EBC) setinggi 5,365 meter dari aras laut. Kejayaan¬†Tan Sri Dr. Salleh, 72 ini berjaya dilakarkan pada pukul 10.50 pagi waktu Nepal… Read more

ALAM 2008 UTM

Dengar citer ALAM 2008 best giler, ape yang best tak sure la sebab aku tak pegi..hehe.. Maybe bukan rezeki aku nak pegi semester ni. Ape yang aku tahu Uitm Perak jadi juara keseluruhan. Info lain tunggu je semester depan,…huhu. Jom layan trailer Alam ni..