Jepun selepas 64 Tahun Diserang

Kite semua dah tahu kan ape jadi kat Hiroshima dan Nagasaki yang telah dimusnahkan pada Ogos 1945 dengan serangan bom Atom oleh tentera AS… Bandar diorang musnah sama sekali dengan serangan tu Tapi selepas 62 tahun diorang bangun semula…sape sangka bandar ni pernah hancur suatu ketika dulu… Hard to believe… Read more

Tempat Letak Basikal Jepun -Canggih & Smart

Fuh, Kagum betul aku dengan teknologi kat Jepun ni. Kalau korang nak tau, diorang ni suka bawak basikal sampai menyebabkan tempat letak basikal diorang ni menjadi sangat terhad. Untuk atasi masalah tu, diorang pun buat la parking bawah tanah ni.