Budak Bodoh Lagi Bangang

abu bawa 2 ketul ayam. sambil PEGANG dua ketul ayam tu dier tanyer kawan dier ali…… “ali cube teka berapa ketul ayam yang saye bawak???? kalau betul saya akan bagi KEDUA DUA ayam saya…. si ali yang tak tau mengira pun cuba la teka si ali menjawab”emmm berapa yer….. TIGA… Read more

Aman jumpa hantu..

Boss: dey,thambi saya mahu itu kamu ha cat office saya ye.. Aman: hmmmm.. Aman: warna boss.. Boss: Dey tambhi cat warna putih l..a Aman: tak boleh boss nanti kita bankrupt.. Boss: itu cat warna putih kasi malangka?? hish merapu saja kamu ini.. Aman: bukan camtu tapi nanti pekerja yang nak… Read more

Farmville Nenek

Setelah sekian lama di perantauan akhirnya Rahmat pulang ke kampung untuk berjumpa dengan neneknya. Nenek : “Rahmat, nenek sudah tidak kuat lagi, nenek minta kamu sambung mengusahakan kebun nenek…” Rahmat : “Jangan cakap macam tu, nek…” (dalam hati, tak sia-sia aku balik kampung… dapat pulak harta pusaka nenek). Nenek :… Read more

Bas Sekolah di Jepun

Apa yang menariknya pasal bas Sekolah di jepun??? Mesti la lagi canggih kan. Haa…ni la bas sekolahnya, luar nampak macam biasa tapi dalam…. waa…terkejut tengok, best giler la siap dengan komputer. Maknanya korang takde la boring time nak pegi sekolah. boleh online facebook kejab. ni pulak gambar bas di india,…… Read more