5 Gaya Rambut Yang Membuat Wajah Tampak Kurus

Kepada golongan wanita yang inginkan wajah yang kelihatan kurus dengan gaya potongan rambut moden,di sini terdapat 5 jenis potongan rambut yang tepat.Dengan ini,wajah yang kelihatan tembam juga dapat disembunyikan. 1.Layer Potongan rambut secara layer akan memberi efek tirus pada wajah dan membuatkan rambut kelihatan penuh.Layer juga memiliki potongan-potongan yang mampu… Read more

Facebook Rasmi Polis Diraja Malaysia

Polis Kuala Lumpur mencari 16 lelaki pelbagai keturunan bagi membantu siasatan kira-kira 200 kes pecah rumah yang berlaku di ibu negara dalam tempoh tiga tahun lalu.Ketua Jabatan Siasatan Jenayah Kuala Lumpur,Datuk Ku Chin Wah berkata, selain terlibat dalam kes-kes pecah rumah,ada dalam kalangan mereka yang dicari itu mempunyai rekod jenayah… Read more

5,000 Menari Tarian Kuda Di Rom.

Seramai 5,000 orang menari tarian kuda yang pernah dipopularkan penyanyi rap Korea Selatan,Psy di Dataran Piazza Del Popolo.Mereka melakukan pergerakan tarian kuda ketika lagu Gangnam Style nyanyian Psy diperdengarkan. Penganjur perhimpunan itu menggunakan rangkaian laman sosial dan pemberitahuan secara lisan untuk menghimpunkan peserta tersebut. Kebanyakan peserta tarian kuda itu terdiri… Read more

Ilusi Tersembunyi Dalam Logo.

Setiap logo yang dihasilkan pasti mempunyai maksud yang tersendiri,tidak kiralah organisasi kecil atau pun besar.Penghasilan logo lazimnya akan menggambarkan ciri-ciri syarikat tersebut.Di sini terdapat beberapa logo syarikat yang bukan sahaja istimewa bagi mereka tetapi juga menarik bagi kita. Pasti dalam logo di atas ini anda nampak anak panah jingga di… Read more

Dapat Kekasih Mirip Kate Middleton.

Willem Marx adalah merupakan bekas kekasih pertama kepada isteri waris kedua takhta Britain,Putera William.Willem akhirnya berjaya menemui pengganti kepada Kate Middleton,Shirley Meigh Wood Oakes(28). Namun ada sesuatu yang sangat menarik iaitu kekasih baru Willem memiliki wajah mirip Kate Middleton.Mereka berdua berdua berkenalan beberapa bulan lalu dalam satu parti. Willem merupakan… Read more

Semakin Kacak Seorang Lelaki,Semakin Tinggi Peluang Kehamilan.

Satu kajian yang dijalankan di Universiti Negeri Pennsylvania menyatakan bahawa penampilan fizikal dan ketampanan seseorang lelaki mempunyai fungsi besar untuk meningkatkan peluang kehamilan pasangannya.Kumpulan penyelidik di universiti itu mendapati daya tarikan fizikal lelaki mempunyai kaitan dengan kepuasan bercinta bagi pasangannya dan mempengaruhi peluang kehamilan. Para penyelidik menjalankan kajian ke atas… Read more

Venus Kucing 2 wajah

Seekor kucing yang diberi nama Venus mendapat perhatian pengguna Internet di seluruh dunia dalam masa yang singkat kerana mempunyai dua warna berbeza pada mukanya. Dikatakan sehingga  setakat ini laman Facebook Venus kucing aneh itu sudah menerima 40,000 ‘like,’ Bulu muka kucing itu yang terbahagi kepada 2 bahagian dengan warna hitam… Read more

Mirip Tapi Tak Serupa

Hmm..kalau kita dengar tentang orang awam yang mirip dengan artis atau selebriti, confirm banyakkan..?? So sekarang tak nak cerita lah pasal orang mirip artis atau selebriti,,hari  nie e sempoi nak cerita pasal tokoh-tokoh indonesia yang mirip banget dengan presiden Indonesia pulak..jom,,kita saksikan.. Tokoh pertama yang dikatakan mirip dengan Presiden adalah seniman… Read more

Nicole “Snooki” Polizzi Tanpa MakeUp??

Korang kenal tak dengan Nicole Polizzi aka Nicole “Snooki” Polizi?? Ala yang kecik genit tue..Kalau tak kenal lagi meh tengok foto dia kat bawah nie..   Ha..kenal tak..?? Apa yang menarik tentang nicole Hari ini adalah dia dengan beraninya telah mendedahkan wajah tanpa make up nya untuk di upload ke… Read more

Tatu Unik di Gigi

Pernah tak korang dengar tentang tatu gigi..?? Mesti pertama kali korang dengar kan..?? Untuk pengetahuan korang, tatu gigi ni tengah dok FoFular kat India tau..?? Diorang melukis pelbagai jenis tatu di gigi diorang seperti tengkorak, bunga, haiwan, serangga terbang seperti rama-rama, dan ada yang melukis wajah pemimpin dunia di gigi… Read more