Bank Sperma Tawar Air Mani Selebriti Untuk RM74,000

Sebuah Bank sperma di London, iaitu Fame Daddy menawarkan air mani selebriti kepada mana-mana wanita yang ingin mendapatkan zuriat selebriti terkenal. Bank sperma itu mendakwa menyimpan air mani 40 tokoh terkenal dalam pelbagai bidang. Antaranya bintang rock,pelumba kereta Formula 1, genius, dan bekas pemain bola sepak. Harga yang dikenakan untuk… Read more

Tikus Dalam Sandwich Tesco.

Katie Crabtree terkejut apabila mendapati seekor tikus di dalam sandwich yang dibelinya dari pasaraya Tesco.Wanita yang berusia 31 tahun itu akui hanya ternampak objek bebulu itu selepas memakan separuh daripadanya kerana menyangka ia bakon slai yang hangus. “Saya menggigitnya dan melihat benda hitam di dalamnya.Saya menyangka ia bakon salai dan… Read more

Semakin Kacak Seorang Lelaki,Semakin Tinggi Peluang Kehamilan.

Satu kajian yang dijalankan di Universiti Negeri Pennsylvania menyatakan bahawa penampilan fizikal dan ketampanan seseorang lelaki mempunyai fungsi besar untuk meningkatkan peluang kehamilan pasangannya.Kumpulan penyelidik di universiti itu mendapati daya tarikan fizikal lelaki mempunyai kaitan dengan kepuasan bercinta bagi pasangannya dan mempengaruhi peluang kehamilan. Para penyelidik menjalankan kajian ke atas… Read more

Pemandu Bas Yang Jambu.

Personaliti seorang pemandu bas,Xiong Xingyuan yang berusia 27 tahun telah menarik orang ramai untuk menaiki bas yang dipandunya terutamanya para gadis kerana dia disebut-sebut sebagai pemandu bas yang paling hensem dan jambu di China setelah gambarnya tersebar di internet. Xiong telah memandu bas selama tujuh tahun setelah menamatkan pengajian di… Read more

Suri Rumah Hina Guru di Facebook.

Mungkin apa yang ditulis oleh wanita ini ada yang betul tetapi dia perlu ingat bukan semua guru bersikap begitu.Agak tidak adil kepada golongan para guru yang amat komited dengan tugas mereka yang semakin hari semakin mencabar di zaman ini. Suri Rumah ini boleh mengambil tindakan yang lebih efisien lagi untuk… Read more

Peragut cedera kena belasah masuk wad

Hajat 3 orang peragut untuk meragut seorang wanita yang berhenti di lampu isyarat tidak kesampaian malah salah seorang daripada mereka yang ditangkap cedera parah dibelasah orang ramai. Dalam kejadian pada pukul 11.30 pagi di Seksyen 5, Wangsa Maju itu, tiga suspek tersebut dilaporkan menunggang dua buah motosikal Yamaha 125Z manakala… Read more

Bola Hanyut Dari Jepun Ke Alaska Merentasi Lautan Pasifik

Seorang pelajar dari Jepun mendapat kembali bola nya telah hanyut ke Lautan Pasifik semasa tsunami melanda Jepun march tahun lalu. Bola tersebut telah hanyut merentasi lautan pasifik tersebut dan tiba di pantai Alaska yang terletak di benua Amerika Utara. Memang jauh betul bola tu hanyut dan yang menarik telah dijumpai… Read more

Wang Tunai RM5000 untuk Blogger

Pernah kunjungi blog bloggerwanita.com tak? Kalau belum pernah ke blog bloggerwanita tu marilah ke sini k —> http://www.bloggerwanita.com/wang-tunai-rm5000-untuk-blogger/ . Untuk makluman, blog ni menawarkan insentif berjumlah RM5000 kepada blogger yang menyertai pertandingan ini. Bukan sikit RM5000 tu, cuma untuk dapatkannya anda perlu menyertai dulu peraduan tersebut di SINI . Kat… Read more

Resipi Berbini 4..

Di bawah ini adalah antara cara yang boleh digunakan untuk hidup berpoligami atau bagi anda yang berniat hendak curang dengan pasangan. Bila anda balik lambat, jangan kata ada meeting, katakan padanya bahawa anda ada affair, mesti dia ingat anda bergurau dan tak akan tanya lagi.. Sila gunakan panggilan ‘sayang’, ‘honey’,… Read more

4 Potongan Rambut Terkini Bagi Lelaki

Selalunya kan, korang akan dihidangkan tentang fesyen rambut terkini bagi wanita sahaja. Yelah kan, wanita lah yang lebih mementingkan penampilan daripada lelaki. Tapi takpe, harinie kitorang akan tampilkan pulak stail rambut terkini bagi lelaki. Layan……… 1. Gaya Rambut Kemerahan Robert Pattinson Ketika Golden Global Awards 2011    2. Stail Rambut… Read more