Masjid Besi- Landmark Baru di Putrajaya

Aku ingat lagi waktu tu aku datang ke putrajaya ( setahun lepas) lawatan Part 4 untuk subjek construction, tiba-tiba aku nampak bangunan ni, aku tertanya-tanya, Ape tu? Masjid ke? Takkan la Putrajaya nak buat dua masjid kot…… Sekarang aku baru tahu ia memang masjid…er, 2 buah masjid di Putrajaya? ermm..maknanya… Read more

Jom Guna WordPress

Bercadang nak berpindah ke wordpress??  Bagus la. Sebenarnya aku nak jawab soalan sarell yang tanye kat ruangan chatbox aku: salam, nak tanya sesuatu.. kalau dari blogspot nak tukar ke wordpress leh ke? kna charge x? n kalau nak modified tmplate n bawa domain lama? First sekali korang kene ade domain… Read more

I Love Akiraceo, Miao~

Ni salah satu blog peribadi yang paling aku suke selain chokilala… hehe. Bagi aku Akiraceo.com memang unik, dia buat komik pasal kehidupan peribadinya dan menggelarkan dirinya miao~. (Karakter Komik ko Memang Comel, aku memang suke kucing ni)

Hotel di China -Mesra Alam

Songjiang, berdekatan dengan Shanghai makin lama makin terkenal dengan industri perlancongan disebabkan keunikan lanskap dan keindahan alam semulajadinya. Dan sekarang diorang tengah buat Songjiang Hotel yang dijangka dapat menarik lagi ramai pelancong. Ape yang Best??