Rahsia Rambut Cantik Kate Middleton

Wow..korang nampak tak apa yang aku nampak..? Kate Middleton dengan stail rambutnya yang sangat menarik.!! Camne dia buat rambutnya nampak macam original ek.? Tak macam hasil ‘goresan’ dan ‘contengan’ salun murahan..!! Of course la beb..dia nie kan ratu England beb..tak mainlah salun-salun ciput..!! Ye tak..?? Hmmm..korang nak tahu tak hasil… Read more

Motosikal Terpanjang Di Dunia

Wow..korang tengoklah..panjang tak motosikal nie? Panjang siottt beb….Demi meraih pengiktirafan daripada Guinness World Book of Records, seorang tukang paip yang bernama Colin Furze, berusia 31 tahun yang berasal daripada Lincolnshire telah mencipta sebuah motosikal yang terpanjang di dunia. Motosikal yang berukuran sepanjang 22meter ini boleh dinaiki sebanyak 25 orang dan… Read more

Stail Rambut Berwarna-Warni Selena Gomez

Wow..Selena Gomez warna warni kan rambutnye..?? Kalau dah artis luar negara yang start trend nie, confirm,,! Dalam dua tiga minggu nie,,akan berwarna-warni jugaklah rambut remaja kita di Malaysia nie..jom kita saksikan sama-sama.. * sesaper yg masih sayang kan rambut hitam manisnya tu, jgn tiru aksi merbahaya ini..hehehe..  :korek2: