LILYPAD: Bandar Terapung

Lilypad direka oleh Vincent Callebaut, yang berkonsepkan bandar terapung. Designnya betul-betul gempak…Tengok 4 lagi gambar

Gerakan Bakar Al-Quran (Tragedi 11 September)

Assalamualaikum semua.. Tadi ade tengok isu membakar al-quran di berita TV3 kononnya untuk memperingati tragedi runtuhnya World Trade Center (WTC) pada 11 September 2001 Di Amerika Syarikat.

Kemalangan yang tak sanggup dilihat

Masa kat jalan raya sila fokus dan berikan perhatian sepenuhnya dengan pemanduan anda ye. Jangan la terjadi macam tragedi yang kat bawah ni. Elakkan tragedi…

Koleksi Kasut yang Tak Sanggup Dipakai

Bagi yang suka shopping kasut, pasti dah banyak koleksi kasut korang kan. Tapi agak-agak ada tak kasut-kasut kat bawah ni dalam koleksi korang. Kalau ada pun agak-agak korang sanggup pakai tak pergi jalan-jalan kat shopping mall ke?huhu