Video Tape Player.

Dirumah anda masih ada VCR? Video tape player zaman dulu – dulu tu? yang pakai tape gedabak tu. Jangan buangkan kedalam tong sampah ye. ada barang berharga dalam tu. Cuba anda tonton video di bawah, dan cuba anda buka VCR lama anda.. boleh jual tu barang – barang dalam dia….. Read more

Tempat Letak Basikal Jepun -Canggih & Smart

Fuh, Kagum betul aku dengan teknologi kat Jepun ni. Kalau korang nak tau, diorang ni suka bawak basikal sampai menyebabkan tempat letak basikal diorang ni menjadi sangat terhad. Untuk atasi masalah tu, diorang pun buat la parking bawah tanah ni.

Geng the Movie bakal Muncul

Weh, filem geng the movie -upin ipin dah siap la!! Dan Bakal ditayangkan…… Hurm, nape aku tak sabar sangat nak tengok? Biase la, aku suke tengok animasi..,,otak cam kartun sikit..hahaha

ALAM 2008 UTM

Dengar citer ALAM 2008 best giler, ape yang best tak sure la sebab aku tak pegi..hehe.. Maybe bukan rezeki aku nak pegi semester ni. Ape yang aku tahu Uitm Perak jadi juara keseluruhan. Info lain tunggu je semester depan,…huhu. Jom layan trailer Alam ni..

Gara-gara tak Update WordPress

Kira-kira pukul 3 pagi tadi, sesuatu yang dasyat berlaku. Aku rasa macam dah tak mampu buat ape-ape.. Tiba-tiba blog aku jadi kosong…..ohhh.. TIDAKKK :merana: Mungkin sebab aku tak upgrade lagi ke wordpress 2.5.1, aku pun mengambil langkah drastik baiki bende tu cepat-cepat sebelum subuh. Pastu blog ni balik macam asal… Read more

Download dari youtube, metacafe , dll..

Salam.. Kalini ada sedikit ilmu yang hendak dikongsikan.. kat sini tentu ramai pengguna yg selalu menggunakan web seperti metacafe, tiubKamu, fyroo, dll.. hehe. Nak tunggu buffer tu adalah satu penyeksaan kan? kekadang tak abis buffer pun.. jd, apakata korang guna alternatif lain.. iaitu dgn download kan video tu, dlm format… Read more

The Happening yang Hampeh

Ahad lepas aku pergi tengok wayang kat Megamall kuantan dengan Shahrul, tengok cerita the happening ni. Mula-mula tu ingat citer seram, takut pulak nak tengok. Tapi si shahrul ni nak tengok sangat, terpaksa la tabahkan hati tengok citer ni. tapi rupa-rupanye bukan citer seram…fuh, selamat..hehe

Game Maze yang Menakutkan

Dah boring? Ape kate korang try main game ni….. Jom tengok korang takut ke tak….hehehe Main Game ni @ Tengok video