Tips Dan Cara Untuk Naikkan Ranking Alexa – Part 3

Sambungan dari part 1 –> http://www.esempoi.com/tips-blogging/tips-dan-cara-untuk-naikkan-ranking-alexa-part-1/ dan part 2 –> http://www.esempoi.com/tips-blogging/tips-dan-cara-untuk-naikkan-ranking-alexa-part-2/ Tentu anda menunggu2 part 3 bukan? Haha, poyo je aku nih. Ok, sebagai sambungan kepada part 1 dan part 2 sebelum ni tentang tips dan cara tingkatkan ranking alexa, sebagai buat part 3 plak k. Untuk part 3 akan… Read more

Orang Gila Jadi Penasihat

Mat, lelaki gila berumur 35 tahun baru saja terlepas dari wadnya. Beliau lari sekuat hati kerana dikepung oleh sepasukan petugas hospital. Tiba di tepi pagar Mat lantas memanjat satu tiang lampu yang tinggi. Ketua unit jaga yang mengawal hospital datang dan mengarahkan Mat turun, Mat tidak mahu turun. Datang pula… Read more

Ismail the “Tourist Guide”

Maka tersebutlah kisah seorang manusia yang bernama Ismail. Ismail adalah seorang pemandu pelancong yang baru je join keja. Kalau dah tugas pun pemandu pelancong mestilah selalu bawak pelancong bersiar-siar ke hulu ke hilir.. Untuk memendekkan cerita ni, pada satu hari Ismail membawa sekumpulan pelancong melancong sekitar Istana Negara. Apabila sampai… Read more

Aku Jagung..

Seorang lelaki sakit mental menganggap dirinya adalah jagung dan terlalu takut dengan ayam. Jika ternampak haiwan itu, dia akan lari lintang pukang kerana menyangka ayam akan memakannya. Akhirnya, lelaki itu dimasukkan ke rumah sakit jiwa. Setelah beberapa bulan, doktor pun melakukan ujian ke atas lelaki itu bagi mengenal pasti apakah… Read more

Koleksi Grafitti Tandas

Anda pasti pernah melihat tandas-tandas awam yang diconteng kan. Nampaknya “part time job” ini bukan setakat popular di negara kita, malah turut popular di negara barat. Toilet grafitti yang bermaksud coretan-coretan pada dinding yang menggunakan komposisi warna, garis, bentuk, dan volume untuk menuliskan kata, simbol, atau kalimat tertentu. Apapun, sila… Read more

Siti Nurhaliza dengan Fesyen Tudungnya

Siti nurhaliza Maaf ya cik siti, bukan nak kutuk…tapi fesyen ni memang kelakar la :jahat: Fesyen ni mengingatkan aku pasal design bumbung bangunan yang budak-budak landscape buat, tapi tak ingat plak sape yang buat. Tapi aku rase klau buat design bangunan macam tu mesti gempak :korek2: Daripada http://malaysiacelebs.blogspot.com p/s: Rasenye… Read more