Cik ayam yang tak berbulu

Kebiasaannya ayam berbulu lebat, berbeza dengan ayam Sumijan di Solo, Indonesia yang tidak memiliki sehelai pun bulu di badannya. Sekali tengok sama je seperti ayam yang dibeli di pasar untuk dimasak. Bezaya ayam ini masih hidup dan boleh berjalan-jalan dengan cool. Sumijan pemilik Kliwon, nama ayam itu berkata, sejak menetas… Read more

Seni Tembikai

Ala…gambar-gambar kat atas ni dah biase tengok kat kenduri kahwin…Okay, jom tengok yang luar biase lak… Macam sedap kan..yum..yum Yang ni paling geli, ade sape-sape nak try??