Pembuka penutup botol yang unik

Errr sanggup ke nak buat macam ni? Takkkkkkkkkkkkkk Thanks Topo sebab betulkan title tadi, tersilap. Hehe

9 rekabentuk sinki yang kreatif

1) Direka oleh syarikat Tendadorica.

10 tisu tandas yang unik dan menarik

Tisu tandas pun ada macam-macam design. Tisu tandas rumah korang design macamana? Sayang nak guna ni hahahahahaha.

Hotel Ais di Jepun

Jepun mula buat hotel ais macam negara-negara eropah lain. Hotel ni terletak kat ice hotel , Alpha Resort Tomamu’s ice village, di Pulau Hokkaido.Macam hotel biasa gak, ada ruang tamu, bilik tidur, bilik mandi dan lain-lain. Yang uniknya semuanya diperbuat daripada ais. Sape-sape nak melancong kat ni kos dia cuma 80,000 yen ($696)… Read more

Koleksi Pembuka Botol yang Sempoi

pembuka botol sangat penting dan berguna dalam kehidupan seharian, tanpa pembuka botol agak susah untuk menikmati minuman yang terkandung dalam botol berkenaan. Takkan la nak ketuk-ketuk botol tu sampai terbukak. Berikut adalah koleksi beberapa pembuka botol yang unik dan memang sempoi.

Coklat yang Sayang untuk Dimakan…

Coklat memang menjadi kegemaran semua orang tak kira la lelaki ke perempuan tua ke muda ke. Walaupun kononnya coklat tidak baik untuk kesihatan dan akan menggemukkan, tetapi ia tetap menjadi kegilaan ramai. Berikut adalah gambar beberapa bentuk coklat yang unik dan menarik sampai korang pon akan terasa sayang untuk memakannya.

Duduk atas Laptop Lenovo Thinkpad Notebook

Aku rase merepek je dengan konsep promosi Levono ni. Laptop ni diletakkan didalam semua bus kat Jerman sebagai promosi produk diorang -Lenovo Thinkpad Notebook. Featuring full metal frame, notebook folding seat gives shockproof hard drive protection and comes integrated with waterproof keypad. Yang uniknya, korang boleh main laptop ni ataupun… Read more

Weblog Popular 1Malaysia tawar RM5000

Wah, first time aku jumpe blogger yang begitu baik hati memberi hadiah sehingga RM5000 untuk mencari weblog yang paling popular kat Malaysia… Kalau paling popular, awal-awal blog ni kalah sebab blog ni takde la popular mane…haha, tapi aku menyokong contest-contest macam ni…bagus-bagus, harap-harap blogger-blogger Malaysia makin rajin berblogging. Weblog Popular… Read more

Design Corak Lantai

Kalau korang pergi pasar raya, taman ataupun rumah makcik korang, macam-macam corak lantai korang dapat tengok, bentuk bunga la.. bentuk petak-petak, kayu dan macam-macam lagi. Korang jangan tak tahu corak lantai boleh beritahu kita tentang umur, jantina atupun personaliti pemilik. Ada yang unik, menarik tapi…ada jugak yang boring.