Kereta Proton Versi Terbaru R3 Terhebat di Pasaran (“=”)

Wow wow woww….ada gaya..ada kelass..ada power..ini lah yang dapat di ulas mengenai versi terbaru keluaran proton iaitu Proton Saga R3, Proton Inspira R3, Persona R3 dan Exora R3 yang akan dikeluarkan tidak lama lagi. Memang gempak giler beb.. Model-model ini akan di upgrade lagi dari segi interior dan exterior bodykit,… Read more

Berstail Santai Gaya Kate Middleton

Hmmm..Kate Middleton,, isteri kesayangan Putera William ternyata bijak menggayakan pakaiannya dalam apa jua upacara, tidak kira ketika menghadiri makan malam diraja, mahupun ketika hanya bersantai di shopping mall. Of course la..kalau nak jadi isteri putera raja mestilah kena pandai bersolek, bergaya..kan kan?? Takkan la seorang puteri nak berpakaian selekeh gedebeh… Read more

Pengantin Baru Dikelar dan Ditikam

Kejam sungguh dunia hari ini yek..saban hari semakin banyak kes wanita dan budak-budak yang tak berdosa dijadikan mangsa pembunuhan atau penderaan. Hmm..nak jadi ape agaknya dunia sekarang nie..takyah tengok jauh ar, macam kes yang berlaku 2 hari yang lepas, seorang pengantin yang baru 6 bulan mendirikan mahligai bahagia telah dikelar… Read more

Tong Sampah Zaman Moden

Wow..!!!!!!!!!!!! Zaman moden skarang, tong sampah pon dah jadi canggih dah.check it out babe..!! 1.¬†Touchless Automatic Trash Can Namanya menjelaskan fungsinya,,seperti yang kita semua ketahui, banyak yang jijik untuk memegang apatah lagi membuka penutup tong sampah. Tapi dengan adanya teknologi moden hasil kebijaksanaan para saintis kita, kini kita tidak perlu… Read more

OPS Sikap: PuLaNgKaN.,!!

Pada suatu mlm Jumaat….Seorang budak bernama Mamat tengah membonceng motosikal untuk pergi ke rumah kawannya di seberang desa.. Tengah-tengah si Mamat nie doookkkk syokkkkkkk siottt bawa motor….Tiba-tiba dia terasa seram sejuk semacam….bulu romanya meremang habisss…Perasaan yg seram timbul dalam hati Mamat…siap dgn bulu ketiaknya yang panjang boleh jadi terpacak.. Jadi… Read more