[Video] Kanak-Kanak Lelaki India Dipukul Bapa Tiri

Kejadian ini dikatakan telah berlaku 2 bulan lalu tetapi video perlakuan tersebut telah tersebar baru-baru ini. Dalam video itu dikatakan seorang kanak-kanak lelaki india berumur 2 tahun telah disyaki dipukul oleh ayah tirinya. Antara dialog dalam video itu: “Kau memang degil, tak hormat orang tua! Kalau aku tumbuk kau muntah… Read more

Britney Spears Berguru Dengan PSY.

Hajat bintang pop popular,Britney Spears untuk belajar tarian Gangnam akhirnya tercapai apabila dia mendapat kejutan semasa menjadi artis jemputan untuk program Ellen DeGeneres Show.Sebelum ini Britney memang berminat untuk belajar semua rentak tarian itu. Bersama Ellen DeGeneres semalam,penyanyi 30 tahun itu diperkenalkan kepada penyanyi rapper Korea Selatan,PSY yang kemudiannya mengajar… Read more

PSY Ajar Tarian ‘Gangnam Style’ Di Hollywood.

Populariti Gangnam Style membawa PSY sampai ke Hollywood.Pada khamis lalu,PSY mendapat undangan khas untuk tampil di acara penghargaan MTV Video Music Awards (VMA) 2012 yang diadakan di stadion LA Staples Center. PSY sempat singgah ke sebuah restoran bernama Katsuya untuk bertemu dengan sekumpulan peminatnya di sana serta mengajar mereka tarian… Read more

Mak Tendang Bola Kat Muka Anak

Hmmmmm…macam-macam yang berlaku pada dunia zaman sekarang. Baru-baru nie laman video Youtube heboh dengan kemunculan video seorang ibu yang sedang bermain bola dengan anaknya telah dengan tidak sengaja menendang bola itu tepat ke arah muka anak kecilnya yang berusia antara 3-4 tahun itu. Sedang anaknya syok-syok bermain bole sorang-sorang, maknya… Read more

Siapa Cikgu Shida?

Sebelum ni Cikgu Shida ni agak terkenal juga di kalangan rakyat Malaysia terutamanya pengguna Youtube dan Internet. Banyak video mimingnya yang dikeluarkan di laman web Youtube. Tapi siapakah sebenarnya cikgu Shida ni, adakah dia betul2 cikgu? Ye, dia sememangnya seorang cikgu. Cikgu shida merupakan cikgu bahasa inggeris Sekolah Kebangsaan Pulau… Read more

Blog Cikgu Shida Miming Art

Cikgu Shida yang popular kat youtube, dan makin popular seantero Malaysia, kini juga telah mempunyai blognya sendiri. Dalam blog tersebut ada banyak koleksi video2 popularnya. Jika anda peminat cikgu shida atau juga nak tahu lanjut tentangnya, bolehlah ke laman web berikut: http://cikshidadariparitmimingartvideos.blogspot.com/ Menurut cikgu shida, dia menamakan blog tersebut Cikgu Shida Miming Art…. Read more

Video Lucah Buat Trafik Moscow Haru Biru

Moscow-Skrin televisyen besar yang menayangkan video lucah secara tidak sengaja telah menyebabkan kesesakan lalu lintas di tengah-tengah Bandar Moscow, apabila seorang penunggang motosikal tertekan brek dan terbabas akibat terlihat gambar bogel. Pemilik skrin pengiklanan itu yang terletak di jalan utama, kira-kira 2 km selatan Kremlin, memberitahu pemberita pemberita bahawa seorang… Read more

Serba 7 di 7 Tahun Facebook

7 Negara dengan Jumlah Pengguna Terbesar Amerika Syarikat (148.216.200 pengguna) Indonesia (39.319.040 pengguna) United Kingdom (27.917.760 pengguna) Turki (25.127.700 pengguna) Filipina (21.759.280 pengguna) Perancis (20.378.620 pengguna) India (19.895.420 pengguna) 7 Game Popular CityVille (101.148.048) FarmVille (55.891.708) Texas Hold’em Poker (36.602.455) FrontierVille (26.750.105) Mafia Wars Games (17.993.611) CafeWorld (17.518.143) Treasure Isle… Read more

Malaysia Pavilion 2010 Shanghai World Expo

Malaysia adalah salah satu negara ASEAN yang terlibat dengan pameran  pavilion di Shanghai World Expo 2010. Senibina Pavilion Malaysia lebih menetik beratkan senibina traditional.

Tandas Jepun yang hebat

Ciri-ciri yang best. Ada pilihan urut, buka tutup automatik dengan sensor jarak, pengering, permukaan glow in the dark, muzik, sistem deodoran O-Zone, memang tandas paling hebat ciptaan Jepun. Kalau ada desktop dan boleh online mesti lagi gempak kan. Hahaha siapa tahu akan datang, memang tak keluar dari toilet lah nampaknya.