Tandas Jepun yang hebat

japanese-toilet

Ciri-ciri yang best. Ada pilihan urut, buka tutup automatik dengan sensor jarak, pengering, permukaan glow in the dark, muzik, sistem deodoran O-Zone, memang tandas paling hebat ciptaan Jepun. Kalau ada desktop dan boleh online mesti lagi gempak kan. Hahaha siapa tahu akan datang, memang tak keluar dari toilet lah nampaknya.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

9 thoughts on “Tandas Jepun yang hebat

  1. crazy japan jamban tuh tkt aku nk uuk. tgh syok teran tbe2 tmpt dduk die bgerak plk..

  2. sy punyer opinion plak, rseny x baik kot sebab tandas kan tmpt x baik jd,, sy x galakkan pggunaan toilet y canggih cam nih.. :bye: by the way thanx :teruja:

  3. Aku rasa kalau ada org lain beli ni bukan letak dlm toilet, tapi dalam bilik study/kerja diaorang sendiri. Haha

  4. ada urut …tuh…kalau ada check untuk kesihatan bila kencing jer.. dia boleh check berapa nilai air kecing… rasanya dah ada… tapi tak tahu negara mana guna.. untuk personal lah… :korek2:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *