Buat t-shirt Sendiri Dengan Semburan Cat

Pada masa depan dijangkakan semua baju dah tak berjahit..hoho, abis la semua tukang jahit. Seorang saintis ni berjaya mencipta fabrik yang hanya menggunakan acuan dari semburan sejenis cecair.

Menarik-menarik jugak, ketat jugak baju tu, kalau perut boncit…confirm nampak..hahha

p/s: teringat satu babak dalam Wall-e yang manusia boleh tukar baju dalam beberapa saat je…hoho

Dailymail.co.uk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

13 thoughts on “Buat t-shirt Sendiri Dengan Semburan Cat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge