Tempat Parking Basikal Yang Menarik

Korang nak tengok benda menarik tak? Mari kita tengok tempat parking basikal yang cool dan sempoi di bawah, contohnya yang sangkut di dinding camni:

Yang ni slot untuk parking, tapi biasa je nampak:

Kalau yang ini memang menarik, cool giler:

Parking basikal sambil makan dan lepak2, haha:

Tengok yang ini plak:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

15 thoughts on “Tempat Parking Basikal Yang Menarik

  1. kreatif.. malaysia parking basikal macam takda jer… pengguna sekarang banyak motor… dari basikal… tak macam tahun 80-90 an… :study:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>