USB Tie- Pendrive korang takkan Hilang

Korang boleh buat macam ni kat tie korang. Gerenti USB korang takkan hilang, boss korang pulak akan puji korang ni genius, tapi berisiko masuk dalam mesin basuh la pulak…hehe :malu2:

Dari dialog05.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

17 thoughts on “USB Tie- Pendrive korang takkan Hilang

  1. kalau tie tuh hilang camana lak? lg satu usb drive tuh leh cabut tak dari tie tuh? kalau x…letih la nak menunduk cucuk USB tuh…hehe :peluh:

  2. isk isk isk… bahaya tol tie nieh… kalo budak gi sekolah pakai tie nnti kene rampas pendrive ngan tie sekali pastu kene denda pasal x pakai tie… :huhuhu:

  3. baik tak yah buat… kalau buat, tie hilang, pendrive pun hilang.. kalau tak buat, tie hilang, pendrive tak hilang… kalau pendrive hilang, tie tak hilang.. lebih baik tak yah buat.. hohoho

  4. buat sendiri je

    Mohd Sufian wrote:

    kat KL mana ada jual? Beminat nih. HAHA!
    Mohd Sufians last blog post..Suasana Raya Eid Ul Fitr 1429

  5. kan..kan..kan.. takkan semuanya kelebihan.. takde langsung kelemahannya kan

    Shifaa wrote:

    biase r, semua bende ade kelemahannye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *