The Happening yang Hampeh

happening2.jpg

Ahad lepas aku pergi tengok wayang kat Megamall kuantan dengan Shahrul, tengok cerita the happening ni. Mula-mula tu ingat citer seram, takut pulak nak tengok. Tapi si shahrul ni nak tengok sangat, terpaksa la tabahkan hati tengok citer ni. tapi rupa-rupanye bukan citer seram…fuh, selamat..hehe

Ulasan Dari Gua.com.my

happening-melayu.jpg

Secara keseluruhan, movie ni best jugak……..tapi……

Aku betul-betul tak puas hati dengan movie ni, orang tiba-tiba bunuh diri beramai-ramai pastu penyebabnya ialah pokok. Ade ke patut?

Lepas tengok movie ni, aku rase ramai yang langsung tak nak tanam pokok, tak suke tumbuh-tumbuhan. Diorang sepatutnya cari penyebab lain, bukannya pokok.

Sebagai budak landcape, aku betul-betul tak setuju dengan Movie ni… :marah:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

54 thoughts on “The Happening yang Hampeh

  1. aku sokong2…wpun aku baca ayat last skali sebab pinar mate bace seme…hu :study:
    p/s..syipa dating sebenarnye, tu y die nak sampaikan.. :jalan: :jahat:

  2. aku xder nk komen pe cuma nk ckp… SYIFA DATING NGN SHARUL!!huhu :comel: :menari: :nyayi: :malu2:

  3. wah.. betol nye marah ko yek.. haha.. M. Night Shyamalan tuh mmg pelik sket.. so citer die pelik2.. takyah la marah2 die sgt.. huhu

  4. cite WANTED lagi bez..xrudi tengok, cam cite HITMAN, gempak habis, baru tgk td..hehe :ketawa:

  5. tgk kat wayang la bez…efect peluru die, bez siot..huhu, g r tgk sblm lik perak, den leh ko wat review.. :menari:

  6. cite die pasal zaman dulu de satu kump pembunuh y terer hbs..den zamn skang ni lak, de anak sorg pembunuh ni y tak tau asal usul bapak die, die br dapat tau y die de power ntuk membunuh sebab die leh serongkan peluru tuk kene kat sasaran ngan tepat selain memiliki kelebihan mata y power [leh tgk bende slow sampai leh tembak sayap lalat]..citer ni konflik diri die, sape die n camne last2 die dapat belaja jd pembunuh y sebenar..y bez, peluru die..perghhhhhhhh :lala: :malu2: :ketawa: :comel:

  7. haha..
    yg penting puas tegok citer tu..mcm mndpt iktibar yg actly,anythg can be hapen in diz world beyond the limit of life..tu la yg die nk tunjukkn..dan drpd ape yg saye tfsir sndiri,as a LA kne ader skp pndg kehadapan n expect the unexpected…n yg pntg,science knowledge kene ader,wat ever knowledge pon kne ader gak dlm diri kte ni,nti xdpt nk wat ksmpulan n hipotesis n den kt x akan mati dgn senang..huhu
    den yg lg penting,love nature..kne ade hbgn msra alam dgn alam ye..tp,yg lg penting,jgn bcakap dgn pokok palsu dah la yer…

  8. kpde shifaa yg xpuas hati tu,xper la..nti bley tgok cter lain lak…tp da g date tu harap puas la mkn mc d..huhu

  9. actcly da tegok da…hari khamis baru ni..pg gsc secare xsgaja..tgok cter hantu baru la nak x?yg dlm gambar ilusi mater tu belakon…ilusi konon!! :tidur:

  10. lady leaya, tadi aku tak tengok wanted pun… cam ramai orang, lagi pun nak balik awal sebab nak ikut mak ayah aku gi KL :nangis:

  11. rini aku nak tgk wyg, :menari: pe kate ko g beli tiket sendiri..belilah y original..huahahaha :jalan:

  12. Yop!! Ni citer happening ke?? Citer Psl Wyng ??? :fuh:

    (alamak..Gengster la plak… :peluh: )cover2!! :jalan:

    Ni ad Nasihat skit..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge