eSempoi.com Bakal Mati tahun Depan?

Salam… aku nak bagitau domain blog ni kene renew sebelum 24hb disember ni. Ni bermakna kalau aku tak renew, takde la blog ni…haha. Sebenarnya aku agak hilang semangat, aku tak tau nak buat ape semuanya kerana seseorang. Aku tak tahu khabar berita dier ni… sihat ke tak? ok ke tak? Cume aku harap dier contact aku semula…macam dulu.

Salah Satu Cara Nak Elak Kemalangan Jalan Raya

Aku rase selain speed-trap ape kate buat macam ni, heh…gerenti kereta yang lalu kat sini perlahankan kenderaan diorang