5 Bintang Hollywood Yang Cakap Diorang Taknak Bercerai Tapi Akhirnya Bercerai Jugak..

Masa depan sememangnya susah untuk diramalkan, terutamanya apabila berkaitan soal jodoh dan ajal. Begitu juga dengan 5 pasangan selebriti terkenal Hollywood yang bersumpah untuk sehidup semati dan berkongsi susah dan senang ini. Ketika di puncak kebahagiaan, diorang cakap tak mungkin akan bercerai atau bercerai bukannya satu pilihan dalam satu perkongsian hidup 2 insan. Namun, ternyata, semua itu hanya mainan kata-kata sahaja apabila tidak sampai pun setengah dekad bersama, mereka telah hidup bercerai berai dan memasang skandal masing-masing..kita ikuti cerita mereka.. :fikir:

Setelah 11 tahun berkahwin dan mempunyai 3 cahaya mata, Jennie Garth dan Peter Facinelli mengumumkan bahawa mereka akan berpisah buat selamanya. Pada November 2008, pasangan itu telah meluahkan kenyataan begini..

“In this industry, there’s always going to be someone more beautiful out there,”  “It’s easy to be tempted. I’m not interested in taking the easy way out. Divorce is not an option for us. I want to be with my family.”

Pasangan Russel Brand dan Katy Perry pulak menafikan yang mereka berdua akan bercerai pada penghujung November 2011 selepas hanya 14 bulan berkahwin. Kita tengok pulak apa yang Russel katakan ketika itu..

“I’m married to Katy,”

“Perpetually, until death do us part was the pledge … [and] I’m still alive.”

Tapi selepas hanya sebulan mengeluarkan kenyataan itu, iaitu pada 30 December 2011, Russel sendiri pulak yang memfailkan penceraian mereka..

Ketika majlis perkahwinan Courteney Cox dan David Arquette berlangsung, mereka telah menjadikan frasa “A Deal’s A Deal” sebagai tema perkahwinan mereka. Frasa tersebut bermaksud, sekali mereka berjanji untuk sehidup semati, mereka akan selamanya memegang  janji tersebut. Namun, pada Oktober 2010, mereka telah melanggar  perjanjian mereka sendiri apabila Courteney memfailkan penceraian terhadap David. Walaupun selepas bercerai, mereka kekal menjadi sahabat baik sehingga ke hari ini.

Jennifer Lopez dan pasangannya, Marc Anthony pulak berkata:

“Divorce is not – and was never – an option,”

tapi 2 tahun kemudian, iaitu pada July 2012, ibu bapa kepada sepasang anak kembar tersebut pun membawa haluan masing-masing..

Ketika khabar angin mengenai Madonna sedang asyik menjalinkan skandal dengan Alex Rodriguez, seorang pemain New York Yankees sedang tersebar, Madonna dengan sekeras-kerasnya menafikan khabar angin tersebut dan menegaskan bahawa perkahwinannya dengan Guy Rirchie adalah kukuh dan tidak akan rerak oleh khabar angin tersebut.

“My husband and I are not planning on getting a divorce,”

kata Madonna pada Julai 2008. Kenyataan itu ternyata palsu apabila mereka bercerai 3 bulan kemudian..

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

One thought on “5 Bintang Hollywood Yang Cakap Diorang Taknak Bercerai Tapi Akhirnya Bercerai Jugak..

 1. Artis kita sama ja… :korek:
  Sikit2 Cerai…talaklh…
  Mula2 buat promosi ini itu keluar melodi..
  Wow!Cinta Abadilah…
  Last2 ada yg kena tangkap basah ngan pompuan lain @ lelaki…
  Sebb cemburu…merampas…
  Em~~~~
  So sama ja… :malu2:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>