Beijing Olympics versi Lego

Olympics Lego 01

Koleksi rekaan lego versi olimpik di Beijing. Walaupun dah lame tapi jom tengok rekaan dier lagi detail.

Source: HKLUG

Update:

  • Aku sudah pun menyediakan update esempoi untuk sebulan, pastu aku buat autopost. Malangnya tak jadi automatik pulak..hu
  • Blog esempoi.com telah pun menerima iklan dari innity !! Yay ( best ke innity ni?) Aku apply pun sebab bace post Hidup berani untuk gagal walaupun dikecewakan Miss I dari Topo, so aku pun saje-saje la apply….tak sangke plak dapat.
  • Thanks untuk pembaca esempoi yang support blog ni, tak kira la korang komen, ataupun klik iklan.. Terima Kasih banyak.
  • Aku kesian dengan amanz.my sebab blog dia telah di COPY dengan menggunakan autoblog…huhu. Tak baik tau. Blog aku takpe nak copy pun, tapi kene la tinggalkan kredit ye.
  • Aku jeles dengan Chokilala. Nak tahu┬ákenape? Nanti korang tahu la…haha

Olympics Lego 02
Olympics Lego 03
Olympics Lego 04
Bird Nest Stadium
Olympics Lego 05
Olympics Lego 06
Olympics Lego 07
Olympics Lego 08
Swimming Cube
Olympics Lego 09
Olympics Lego 10
Olympics Lego 11
Olympics Lego 12
Sport Village
Olympics Lego 13
Olympics Lego 14
Olympics Lego 15
Olympics Lego 16
Residence Building
Olympics Lego 17
Olympics Lego 18
Olympics Lego 19
Olympics Lego 20
Olympics Lego 21
Behind The Scenes

12 thoughts on “Beijing Olympics versi Lego

  1. chokilala says:

    haaa. jangan2 blog yang mengopy blog aman tu blog ko x? hahaha :korek:

    wei, jgn jeles dulu. aku blom start pun lagi. huhu. jgn kecoh2

    btw, nanti legoland ada bukak dekat jb 2013 nanti? time tu ko update legoland malaysia plak eh. hehehehe

  2. Shifaa says:

    aku nak cakap kat aman tapi takut dier kecik ati plak :merajuk:

    -tak kira…aku jeles sejeles jelesnye :jahat:

    -aku try cari info design legoland tu, tapi takde lak

  3. wei, autopost ko tue tolong publishkan draft2 post ke? Ajar sket pasal autopost nie, aku pun nak gak tulis post untuk sbulan.. heehee

  4. Shifaa says:

    lebih kurang la …kat Publish tu boleh pilih tarikh :korek:

  5. topo says:

    tetiba aku cam terasa je dengan post ini.. :nangis3:
    :super:

  6. Shifaa says:

    kenape ko terase lak?…hoho :peluh:

  7. topo says:

    sebab korang semua dapat innity.. tanpa aku.. :nangis:

  8. topo says:

    cis jadi hitam terus komen aku.. hohooh

  9. Shifaa says:

    laa..jangan sedey…
    meh2 letak innity aku kat ko punye blog… :ketawa:

    walaupun aku ade innity, tapi takde iklan kuar :merajuk:

  10. Shifaa says:

    kalau jadi itam kenapenye? :merana:

  11. AdikSinga says:

    wow..hebatnye :teruja:

  12. ainun says:

    hebat lah bole dpt iklan innity

Leave a Reply

Your email address will not be published.