Buffet Ramadhan Casa Ombak

Pernah dengar tak tentang Restoran Casa Ombak? Kalau tak pernah dengar atau mungkin pernah dengar dan pergi, jom saya nak terangkan sikit tentang buffet istimewa bulan ramadhan yang diakan disajikan oleh Restoran Casa Ombak.

Selain itu adakah anda tahu tentang Ombak Creative? Ombak Creative merupakan satu company yang mengendalikan event2 seperti majlis perkahwinan, makan malam, dan lain2 lagi. Ombak Creative ini merupakan sebuah syarikat event dibawah pengurusan Casa Ombak Sdn Bhd.

Ombak Creative sudah menjalankan pengurusan event lebih dari sepuluh 10 tahun. Lokasi event mereka terletak di Casa Ombak Banglo, No. 22 Jalan Damai off Jalan Ampang. dan merupakan lokasi event yang berkonsepkan ala garden.

Sempena bulan Ramadan yang mulia ini, Ombak Creative menyediakan promosi Buffet Ramadan. Ia terbuka untuk sesiapa yang ingin membuat tempahan. Casa Ombak menyediakan buffet stall terbuka dan kita boleh pilih mana2 menu makanan yang disukai untuk berbuka puasa..

Menu utama buffet Ramadhan terdiri dari pelbagai hidangan kampung yang meriah. Tersedia juga instant cook stall corner. Memang menarik dan harganya berpatutan iaitu RM55 untuk orang dewasa dan RM27 untuk kanak2.

Untuk yang inginkan maklumat Buffet Ramadhan Casa Ombak boleh didapati di bawah k:

Call/Whatsapp : Akma Omar 013 2680001
Tel : 03 21818750
Call/Whatsapp : 013 624 1417
Call/Whatsapp : 012 662 1062
Facebook page : Ombak Creative
Website: www.OmbakCreatives.com

Artikel ni tajaan oleh:-

Contest Buffet Ramadhan Casa Ombak ini dianjurkan oleh AkmaOmar.comditaja oleh Pengurus Perkahwinan Ombak CreativeLelaki KacakRoti Boom AsliCustom TshirtDenaihati.comInspired MagazineProfhariz.com,KitaPunya.comZoncinta.comJawatan Kosong KerajaanExam PTD.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Comments

comments

7 thoughts on “Buffet Ramadhan Casa Ombak

  1. Assalamualaikum… Buffet Ramadhan Casa Ombak tempat yang paling sesuai untuk mereka yang ingin berbuka puasa di luar. Salam Ramadhan Al-Mubarak buat anda. Semoga berjaya.

  2. Rasanya Casa Ombak tuh bukannya restoran..tapi syarikat pengurusan event yang berpusat di sebuah banglo..cuma sempena ramadhan nih mereka ada menawarkan Buffet buat berbuka puasa..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>