Cara Buat Duit Mudah Di iLancee.com

iLancee

Laman iLancee.com adalah laman yang berkonsepkan microworker atau microjob yang terkini di Malaysia. Seperti juga laman Fiverr.com, iLancee adalah menjadi tempat freelancer menawarkan servis mereka dengan harga yang berpatutan.

iLancee

iLancee.com

Ada orang cakap, kita boleh buat duit tanpa modal dekat iLancee.com. Betul ke? bagi aku agak susah nak cakap buit duit tanpa modal nie sebab, bil internet dan bil eletrik pun kena bayar beb.

Tapi jangan risau, aku ada tips yang paling senang untuk buat duit di iLancee.com. Ini cara buat duit like a boss.  Senang dan simple.

Cara Buat Duit Mudah Di iLancee.com

1. Mula-mula sekali kena daftarkan nama anda di iLancee.com. Isi dan lengkapkan info peribadi anda. Kasi mantap dan menyakinkan.

2. Sekarang anda perlukan ebook / software / script yang ada lesen PLR / MRR. Cari yang murah-murah serta berkualiti dan berbaloi untuk dijual semula. Rasanya ada begitu banyak tempat yang jual dengan harga murah.

** Peringatan jangan melanggar hakcipta orang lain, jika tiada lesen PLR/MRR jangan jual ataupun dapatkan keizinan tuan empunya diri dulu.

3. Masuk ke iLancee.com dan buka Gigs baru anda. Boleh cuba letak ayat ini :-

“Saya akan berikan anda [ nama: ebook/software/script] [Jenis: ebook/sofware/script] yang [berharga RM 100] cuma dengan RM 10″

Contohnya : Saya akan berikan anda ebook Tips Jana Duit Online yang bernilai Rm 100 cuma dengan RM10

Sekian itu sahaja tips buat duit mudah di iLancee.com. Cara yang cukup senang. Tunggu ada orang dapatkan gig yang anda buka itu dan tunggu duit masyuk.

Senang kan? Selamat mencuba.

1 thought on “Cara Buat Duit Mudah Di iLancee.com

  1. sensasi2020 says:

    Servis dan perkhidmatan yang ditawarkan di iLsncee.com amat menarik sekali. Jom buat duit di iLancee.com untuk tambah pendapatan snda secara sambilan.

Leave a Reply

Your email address will not be published.