Konsep handphone Eiffel Tower

Sape tak kenal dengan Eiffel Tower kat Paris tu kan… MobiFrance, kini telah memperkenalkan handphone berkonsepkan menara terkenal tu.

Nokia Gulung-gulung

Nokia sekarang nak cuba design handphone yang lain daripada yang lain pulak -scroll-style. Boleh gulung-gulung.

Basikal Lipat-Lipat

Dulu time kecik-kecik teringin nak lipat-lipat basikal masuk dalam beg senang sikit…hehe. Sekarang basikal ni dah direka pun. Lipat pastu masuk dalam beg. Smart tu memang la Tapi…..berat dier 5.5kg. … Read More

Basikal Daripada Kotak

Tahu tak, kecurian basikal berlaku setiap 71 saat di England. Jadi, bagi menyelesaikan masalah ni, seorang pelajar reka sebuah basikal yang murah supaya orang tak nak curi. Yela, besi kan … Read More